Cum comand?

 

 

1. Alegeţi sistemul pe care doriţi să îl achiziţionaţi. Dacă aveţi întrebări sau aveţi nevoie de ajutor în alegerea sistemului, contactaţi centrul de relaţii cu clienţii la vanzari@daraqua.ro sau la telefon 0264 257037 (L-V între orele 10.00 - 17.00).
Vă rugăm să notaţi exact codul şi preţul sistemului dumneavoastră.
 

 2. Comandaţi produsul dorit dând click pe linkul Comandă acum! (fie cel din lista de produse, fie cel din pagina cu detalii ale produsului respectiv). Veţi fi introdus în pagina de comandă, unde apare numele, cantitatea şi preţul produsului ales. De asemenea, în colţul stânga sus al paginii va apărea contorul care vă spune câte produse conţine comanda dumneavoastră. Acest contor este vizibil în toate paginile pe care le vizitaţi.

 

Dacă doriţi să comandaţi mai multe bucăţi din acelaşi produs, modificaţi cifra din câmpul Cantitate, apoi apăsaţi butonul Actualizează comanda.

 

Dacă doriţi să comandaţi mai multe produse, apăsaţi butonul Adaugă şi alte produse. Vă veţi întoarce în pagina de unde aţi comandat primul produs, de unde puteţi vizita în continuare celelalte pagini cu produse, pe care le puteţi adăuga pe formularul de comandă în mod similar cu cel descris mai sus.

 

Dacă doriţi să ştergeţi produsul comandat, bifaţi căsuţa corespunzătoare din câmpul Şterge şi apăsaţi butonul Actualizează comanda.

 

Odată ce comanda dumneavoastră conţine toate produsele pe care le doriţi, apăsaţi butonul Trimite comanda.

În cadrul pasului 1, vă rugăm să alegeţi forma de facturare (persoană fizică sau juridică). De asemenea, pagina conţine lista cu produse comandate. Dacă doriţi să modificaţi această listă, apăsaţi butonul Modifică şi vă veţi întoarce în pagina iniţială de comandă, unde puteţi face schimbările dorite. Altfel, apăsaţi butonul Pasul următor.
În cadrul pasului 2 vor trebui completate datele dumneavoastră de identificare, datele de contact şi adresa unde să vă fie livrat produsul. Este important ca toate câmpurile obligatorii să fie completate corect, pentru ca reprezentanţii noştri că vă poată contacta şi să stabiliţi împreună detaliile livrării.
  

3. Veţi fi contactat de un reprezentant Daraqua, care va verifica autenticitatea comenzii şi a datelor necesare pentru finalizarea acesteia.
 

4. Produsele cumpărate vor fi livrate prin curier rapid în termen de 24-48 ore pentru produsele disponibile pe stoc. Pentru restul produselor, livrarea se va face în 7-14 zile, în funcţie de disponibilitatea din depozitul central. Transportul va fi achitat de beneficiar. În cazul în care aţi optat pentru serviciile noastre de instalare şi montaj (servicii disponibile deocamdată doar în judeţul Cluj), produsul comandat vă va parveni prin intermediul unuia dintre specialiştii noştri, care va efectua serviciile solicitate. Aceste servicii sunt disponibile contra sumei de 100 lei (TVA inclus). 

 

Cum plătesc?
 

Plata se poate face ramburs la livrare sau online cu cardul bancar (tranzacție simplă sau în maxim 6 rate):

 

Plata Ramburs

 

Plata se face în sistem ramburs (numerar), în momentul livrării produsului prin curier rapid.

 

Plata cu card bancar

 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).


Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

 

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

 

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

 

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici ( http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere ) si platile online devin mai simple ca oricand:
Rate fara dobanda perioada de gratie de pana la 56 de zile
comision zero la toate cumparaturile plati sigure pe internet

 

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

 

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

 

 


Prin card de credit emis de BCR:


E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website http://www.daraqua.ro si beneficiezi de oferta standard de 6 rate fara dobanda!

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:


• BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
• BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
• MasterCard GOLD EUR
• EPB Platinum sau World Signia MasterCard


Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar", introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.


Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?
• Aplica acum pe www.bcr.ro sau
• Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau
• Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)
Spor la cumparaturi!

 


Prin card de credit emis de BRD Finance

 

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :
- alegi produsele dorite
- alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta :
a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.
b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 

 

Prin card de credit emis de Alpha Bank


“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

 

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

 

Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

 

Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

 

Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

 

 

 

Întrebări frecvente