Newsletter

Pentru a afla despre produse noi apărute pe site, și pentru a primi coduri promoționale, vă rugăm să vă abonați la newsletterul nostru.
Puteți să vă dezabonați oricând!

smart.daraqua.ro

Scanează codul QR de pe filtrul tău și află toate informațiile despre acesta.
Suport tehnic VIDEO pe Whatsapp

Click aici

Despre noi

Tratarea şi filtrarea apei a devenit activitatea noastră de top în anul 2008, atunci când în momentul dezvoltării teritoriale a companiei Darkaffe, specialiştii săi s-au lovit de o problemă foarte serioasă: în unele zone, apa de la reţea prezenta sedimente peste limita admisă, iar duritatea apei provoca defecţiuni diverse automatelor de cafea. Astfel, specialiştii Darkaffe au venit cu soluţia instalării unor sisteme de filtrare şi dedurizare a apei unde era necesar acest lucru.

Aşa a apărut DARAQUA, brandul unei noi afaceri din cadrul grupului DARARA, care oferă clienţilor interesaţi soluţii de tratare şi filtrare a apei, de la cele mai simple sisteme pentru uz casnic până la reţelele complexe de filtrare folosite în plan industrial.

Despre Fresh Water

Purificatorul de apa Fresh Water este înlocuitorul de succes al dispersorului de apa clasic, cu bidon. Echipat cu un sistem de filtrare New Line, filtrează apa din reţeaua publică şi o inmagazinează în 3 rezervoare: apa caldă, apă rece şi apa la temperatura camerei.

Parteneri

Pe parte de sisteme casnice şi pentru birou suntem parteneri ai Bluefilters, unul dintre cei mai mari producători de filtre şi sisteme de filtrare a apei din Europa. Din 2009 suntem membru oficial al grupului Blue Filters.Tehnologia germană de cel mai înalt nivel, designul modern şi preţurile competitive ale produselor Bluefilters sunt cea mai bună alegere pe care o puteţi face pentru a vă bucura oricând de apă proaspătă, curată, mai pură decât apa de izvor.

Certificat Blue Filters

Pe parte de sisteme industriale suntem parteneri ai Protfilt, producător de filtre şi cartuşe filtrante din oţel inoxidabil. Fabricarea cartuşelor şi ansamblelor complexe filtrante din oţel inoxidabil se realizează pe baza unei concepţii şi dezvoltări technologice proprii, brevetate încă din 1984. Protfilt este furnizor pentru companii ca: MOL, Coca-Cola, Rauch Ungaria, GM, General Electric, Richter şi multe altele.