Newsletter

Pentru a afla despre produse noi apărute pe site, și pentru a primi coduri promoționale, vă rugăm să vă abonați la newsletterul nostru.
Puteți să vă dezabonați oricând!

smart.daraqua.ro

Scanează codul QR de pe filtrul tău și află toate informațiile despre acesta.
Suport tehnic VIDEO pe Whatsapp

Click aici

Termeni și condiții

Prin vizitarea si folosirea website-ului daraqua.ro trebuie sa fiti de acord cu termenii si conditiile prezentate mai jos. In caz contrar va rugam sa parasiti website-ul dupa ce ati citit acesti termeni. Ne rezervam dreptul de a modifica conditiile de utilizare fara notificare prealabila.

Confidentialitate

Daraqua.ro nu prelucreaza si nu preda partilor terte datele personale ale vizitatorilor si clientilor sai. Nu predam informatii privitoare la comenzile facute de catre clienti.

Proprietate intelectuala

Logoul companiei Daraqua este proprietate SC Tehnic Darkaffe SRL si este protejata prin lege. Toate elementele grafice stilizate sunt in proprietatea firmei si utilizarea lor nu este permisa in afara de logoul companiei care poate fi utilizat in urmatoarele conditii:

Logoul Daraqua poate fi folosit ca un link direct catre pagina principala a sitului www.daraqua.ro avand ca titlu urmatoarele expresii:(Filtre de apa – Daraqua, Dedurizatoare – Daraqua.ro sau filtre apa Daraqua.ro).
Modificarea logoului Daraqua nu este permisa – nu poate fi supus niciunei transformari!
Daraqua.ro isi rezerva dreptul de a aproba sau dezaproba orice fel de utilizare a logoului.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin curier rapid.
Comenzile de peste 500 lei beneficiază de transport gratuit.
Pentru comenzile sub 500 de lei, costul livrării este de 25 lei.
IMPORTANT: indiferent de valoarea comenzii, în cazul în care în localitatea dvs. compania de curierat percepe kilometri suplimentari, veți fi informat de costul total al livrării înainte de procesarea comenzii.

Returnarea produselor

Se aplica conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Politica de retur se aplica doar in cazul clientilor persoane fizice. Pentru clientii persoane juridice, politica de retur este valabila doar in cazul unor defecte de fabricatie.

Daraqua isi rezerva dreptul de a refuza returul produsului in cazul in care au loc anumite abuzuri.

Daraqua poate percepe o taxa pentru readucerea la starea de nou a produsului returnat in cazul in care acesta prezinta deteriorari sau urme de uzura.

Clientul are obligatia sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Produsul poate fi returnat doar daca este in conditii perfecte de functionare și conține toate accesoriile.

Returnarea este influentata de starea produsului, astfel:

1) sistemul de filtrare a fost pus in functiune (legat la sursa de apa): in acest caz, din suma totala se va scadea valoarea consumabilelor. Odata folosite, consumabilele nu mai pot fi readuse la starea lor initiala. Preturile consumabilelor sunt cele afisate pe site. (CONFORM OUG 34/2014, Art. 16, litera e) furnizarea de bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator;)

2) sistemul de filtrare nu a fost pus in functiune (legat la sursa de apa): in acest caz se returneaza suma integrala facturata.

Taxele de transport pentru returnarea produsului vor fi suportate de client.

Contravaloarea produsului returnat se restituie catre client prin transfer bancar in maxim 30 de zile de la intrarea in posesie a acestuia.

Cheltuielile de returnare, comisionele bancare si valoarea consumabilelor folosite vor fi suportate de cumparatar si se vor scadea din suma de returnat.

Declinarea responsabilitatii

Daraqua.ro nu poate fi facut responsabil daca produsele (aparate si filtre) cumparate de un client nu sunt folosite corespunzator! Aceasta conditie de utlizare se refera la urmatoarele produse:

filtre de apa
dedurizatoare apa
filtrele pentru uz industrial (filtre lapte, filtre inghetata, filtru motorina etc.)

Firma noastra nu poate fi facuta responsabila in cazul in care calitatea apei potabile nu mai are parametrii optimi datorita faptului ca nu ati schimbat filtrele la momentul recomandat.

Nu ne asumam raspunderea si nu oferim garantie pentru filtre achizitionate de la alti comercializanti de filtre. In caz ca achizitionati filtre din alte surse va recomandam sa cumparati filtrele recomandate de producator si urmati instructiunile.

Nu oferim garantie pentru elementele consumabile. Aceasta categorie contine elementele filtrante, lampile sterilizatorilor si membrana osmotica.

Informare prin sms & email

În funcție de recomandarea producătorului, consumabilele sistemelor de filtrare au durată de viață diferită. Pe adresa de email și numărul de telefon veți primi o notificare periodica pentru a vă aminti despre necesitatea schimbării consumabilelor.

Date legale

SC Tehnic Darkaffe SRL
CUI: RO17031818
J12/4516/2004
Capital social: 200 RON

Daraqua ™ – Comercializant filtre de apa potabila si filtre pentru uz industrial!
CopyRight © Toate drepturile rezervate!
Pentru o apa potabila mai pura decat apa de izvor!