Newsletter

Pentru a afla despre produse noi apărute pe site, și pentru a primi coduri promoționale, vă rugăm să vă abonați la newsletterul nostru.
Puteți să vă dezabonați oricând!

Daraqua.ro

10 beneficii ale folosirii unui filtru pentru apa

  1. Filtrele pentru apa asigura un gust si un miros mai bun al apei prin inlaturarea clorului si a bacteriilor.
  2. Filtrele pentru apa “point of use” retin plumbul din apa exact in momentul premergator consumului, prevenind astfel intrarea acestui element periculos in organism.
  3. Achizitionarea unui filtru de apa asigura o sursa de apa curata, sanatoasa, la un cost mai mic decat cel al apei imbuteliate.
  4. Filtrele pentru apa reduc riscul de cancer la colon sau la vezica urinara prin inlaturarea clorului si a derivatilor din clor din apa.
  5. Un filtru de carbon retine contaminantii din apa, lasand totusi sa treaca mineralele care mentin un nivel netru al pH-ului.
  6. Consumand apa curata, filtrata starea de sanatate generala este imbunatatita iar sistemul imunitar devine mai puternic.
  7. Apa trecuta printr-un sistem de filtrare este mai buna atat pentru gatit, cat si pentru baut, la costul apei de retea.
  8. Filtrele pentru apa reduc riscul bolilor gastrointestinale cu mai mult de 33% prin retinerea protozoarelor cryptosporidium si giardia, elemente rezistente la clorul din apa.
  9. Consumul de apa filtrata este benefic mai ales copiilor, ajutand la dezvoltarea sistemului imunitar.
  10. Filtrele pentru apa sunt ultima bariera dintre corp si contaminantii care pot fi prezenti in apa de baut.

Articole precedente